Companiile de taxi

Avand in vedere nevoile specifice ale companiilor de taxi, ne-am extins functiile de baza VEMOCO cu alte servicii speciale, bazate in special pe monitorizarea in timp real; echipamente necesare utilizarii serviciului au fost de asemenea dezvoltate.

Selectie vehicule in functie de arie

In cadrul platformei VEMOCO, operatorul care primeste comenzi poate localiza simplu si usor un sofer in zona specifica. Operatorul poate sa informeze soferul despre noua comanda printr-un mesaj.

Trimitere detali client, soferilor selectati

Sistem notificare prin mesaj

Cu aceasta functie, este posibil sa notificam un sofer sau un grup de soferi. Mesajul este afisat pe terminalul asociat vehicului, impreuna cu o notificare audio.

Identificare sofer si ore de lucru

Inceputul si sfarsitul unei ture de lucru a unui sofer, poate fi monitorizata si inregistrata cu ajutorul sistemului de identificare propriu. In absenta unei identificari corecte, vehiculul nu poate fi pornit. Acesta functie ofera asistensa semnificativa in prevenirea utilizarii neautorizate.

Management consum combustibil

Cu ajutorul informatiilor detaliate, companiile de taxi pot monitoriza in timp real consumul de combustibil pentru fiecare vehicul, in vederea diminuarii costurilor de combustibil. Datele sunt colectate cu ajutorul Canbus J1939 Link; acuratetea este aproximativ 95 %.


Daca sunteti interesati, va rugam sa ne scrieti la info.ro@vemoco.com si va garantam ca va vom raspunde in decurs de 24 de ore.