Companiile de logistica

Pentru companiile de logistica, este important sa aiba costurile optimizate pentru a-si asigura competitivitatea si pentru a-si maximiza siguranta. Serviciile high-tech VEMOCO pot creste avantajele tehnologice ale companiei tale: Informatiile operationale detaliate pot reduce costurile iar prin utilizarea serviciilor de siguranta puteti creste siguranta colegilor, care in timp ajuta la crearea unui mediu sigur de lucru si a unei foarte bune reputatii pentru companie.

Alerta de salvare

Datorita senzorului de accidente instalat in Vemoco, daca o situatie de urgenta este detectata (inclusiv rasturnarea masinii) dispozitivul initiaza un proces de alarmare astfel incat soferul sa poata primi ajutor imediat;

One-key-call service

Soferul poate cere asistenta telefonica de la Call Center, 24/24 incluzand monitorizare in timp real, informatii despre trafic, detalii despre hotelurile din zona, statii de alimentare (OMV), restaurante etc.

Management consum

Proprietarii de flote pot monitoriza in timp real consumul fie utilizand aplicatia de pe smartphone fie de pe Portalul Vemoco. Cu ajutorul informatiilor detaliate, pot compara statistica consumurilor pe fiecare vehicul. Datele privind consumul sunt colectate prin Canbus J1939; acuratetea sa este de aproximativ 95 %. (Calibrare necesara)

Management kilometri

Pe portalul Vemoco, datele kilometrajelor fiecarei masinii pot fi verificate si analizate in cel mai mic detaliu (condus pe timp de noapte, distanta parcursa, opriri etc). Proprietarii de flote pot cere rapoarte detaliate pe baza nevoilor individuale.

Comportament optim sofer

Serviciul poate ajuta sa evaluati stilul si comportamentul soferului. Aplicatia de pe smartphone poate fi setata sa trimita alarme instante daca a detectat ca masina a depasita viteza permisa, a accelerat prea repede, a virat brusc, a franat brusc etc. Invantand din greșelile făcute frecvent și asigurându-te că acestea sunt eliminate, condusul va deveni mai sigur, costurile de întreținere vor fi reduse și durata de viață a vehiculului va fi extinsa.

Diagnoza de la distanta

Proprietarul flotei sau proprietarul dispozitivului poate accesa in cadrul aplicatiei de pe smartphone, lista de erori comunicate de computerul de bord al masinii.

Memento intretinere

Cu ajutorul calendarului aplicatiei, se pot programa alarme de atentionare pentru inlocuirea cauciucurilor, programarea ITP-ului sau a service-ului, expirarea asigurarii etc.

Monitorizare vehicul

In cadrul platformei Vemoco, masina poate fi urmarita in timp real, poate fi redat traseul pe orice perioada definita, iar cu ajutorul functiei Geofence, o anumita zona poate fi definita – iara daca vehiculul paraseste aceea zona, dispozitivul va trimite o alarma instant.

Inregistrare kilometraj si program

Datorita inregistrarii automatice a istoricului rutelor, aceasta optiune este ideala pentru monitorizarea activa a vehicului si programarea viitoarelor calatorii.


Daca sunteti interesati, va rugam sa ne scrieti la info.ro@vemoco.com si va garantam ca va vom raspunde in decurs de 24 de ore.