1. De unde stiu ca aplicatia functioneaza pe smartphone-ul meu?
  Daca in lista telefoanelor compatibile apare telefonul tau, aplicatia este disponibila.
 2. De unde pot cumpara dispozitivul Vemoco?
  Poti cumpara dispozitivul Vemoco de pe magazinul online la www.vemoco.com.
   
 3. Acceptati doar plata cu cardul?
  Sistemul este destinat cumparaturilor on-line, astfel atunci cand se achizioneaza de pe website doar plata cu cardul este acceptata. In tara putem trimite cu ramburs de asemenea.
   
 4. Cum pot anula abonamentul?
  Pe www.vemoco.com folositi optiunea Autentificare. Apoi, click pe “Portal Client”, iar din optiunea “Setari serviciu” puteti anula abonamentul.
   
 5. Cum pot schimba abonamentul de la serviciu de baza la serviciu premium sau invers?
  Pe www.vemoco.com folositi optiunea Autentificare. Apoi, click pe “Portal Client”, iar din optiunea “Setari serviciu” puteti schimba abonamentul.
   
 6. Care este minimum de luni la care ma pot abona?
  Te poti abona pentru minim o luna.
   
 7. Cum pot folosi sistemul in strainatate?
  Sistemul poate fi folosit in strainatate fara niciun efort. In taxa de abonament lunara este inclus abonamentul pentru roaming iar dispozitivul nu are nevoie de nicio modificare.
   
 8. Daca se strica masina pe traseu, e nevoie sa platesc remorcarea, reparatia sau livrarea masinii daca am nevoie de ajutor?
  Da – daca masina se strica, proprietarul plateste remorcarea sau reparatia sau livrarea. Operatorul nostru este pregatit sa va ofere informatii extinse despre aceste costuri. Serviciile acestea nu sunt furnizate de catre noi.
   
 9. Cat costa serviciul de urgenta?
  Serviciile de urgenta (ambulanta, pompieri, politie) nu costa nimic, fiind incluse in abonamentul premium. Daca Serviciul de clienti VEMOCO nu poate lua legatura cu utilizatorul dupa o alarma falsa, serviciile de urgenta sunt trimise catre utilizator. Penalitatile impuse de catre serviciile de urgenta, echipei VEMOCO, sunt imputate utilizatorului.
   
 10. Cine plateste pentru recuperarea vehicului din strainatate?
  Costurile sunt acoperite de catre proprietarul vehicului.
   
 11. Pot folosi sistemul doar cu un smartphone?
  Pentru a beneficia in totalitate de serviciile noastre, recomandam utilizarea unui smartphone. (Cerinte minime: iPhone 4.3 sau Android 4.3 sau mai noi)
   
 12. Ce pot sa fac daca nu exista port OBD II in vehiculul meu?
  Daca nu exista un port OBD II in vehiculul dumneavoastra, din pacate nu puteti folosi serviciul.
   
 13. Cum pot seta zona Geo-fence?
  Pe www.vemoco.com folositi optiunea Autentificare. Dupa conectare, o harta cu “Urmarire” va aparea. Butonul “Harta” din coltul dreapta a hartii contine optiunea “Defineste zona” unde poti seta defini zona de actiune a masinii. Daca masina paraseste zona definita, vei primi o notificare pe telefon.
   
 14. Cat timp am sa fac reparatii dupa ce am primit alarma de service?
  Sistemul trimite o alarma automata de indata ce detecteaza o eroare in vehicul. Va recomandam sa mergeti la service cat de repede posibil, orice defectiune aparuta este responsabilitatea proprietarului autoturismului.
   
 15. Care companie de asigurari ofera polite bazate pe stilul de condus al soferilor?
  Momentan, in Ungaria exista un precedent in acest sens, din partea Hungarian Posta Biztosito, la www.postabiztosito.hu. In Romania, suntem in discutii cu 4 firme de asigurari, insa nu exista o optiune valida in acest moment.
   
 16. Cand va fi acest tip de polita de asigurare disponibila si alte companii de asigurari?
  Companiile de asigurari au inceput sa introduca polite bazate pe comportamentul soferului. Va vom informa despre noii nostrii parteneri in sectiunea “Stiri” de pe website.
   
 17. Cat de repede pot obtine o reducere de asigurare?
  Cel mai repede poti obtine o reducere dupa 3 luni de observatie, care incepe atunci cand semnezi polita si introduci dispozitviul VEMOCO. In perioada de teste, poti obtine 25 % reducere, daca accepti termenii si conditiile.
   
 18. Nu pot instala dispozitivul. Ce trebuie sa fac.
  Verifica ghidul de instalare, care poate fi gasit in link-ul Ghid de Instalare. Daca nu reusesti sa instalezi dispozitivul, te rugam contacteaza Serviciul Clienti apeland +40256-201316.
   
 19. Este garantat ca pot economisi bani pe combustibil?
  Daca urmaresti informatiile colectate de catre dispozitiv, despre comportamentul soferului, si urmaresti recomandarile emise pe baza acestei evaluari, credem ca poti atinge o medie intre 5-13 % in reducerea costurilor de combustibil.
   
 20. Pot sa am doua coduri de accesare aplicatia web sau mobil?
  Din pacate acest lucru nu este posibil. Pentru a proteja informatiile tale personale, putem furniza doar un cod pentru fiecare abonat. Este decizia si responsabilitatea dumneavoastra cu privire la cine furnizati aceste detalii.
   
 21. Este adevarat ca Serviciul Clienti este disponibil 24 ore/zi?
  Daca va abonati la serviciul premium, echipa noastra este prezenta pentru tine 24 ore/zi. Altfel, suntem disponibili de Luni pana Vineri intre 09 AM si 5 PM.
   
 22. Ce trebuie sa iau cu mine sa ridic coletul?
  Te rugam sa ai cu tine documente de identificare si o versiunea printata a facturii primita in urma comenzii.
   
 23. Cand voi primi pachetul dupa ce am plasat o comanda?
  Vei primi produsul in maxim 5 zile lucratoare de la plasarea comenzii.
   
 24. Cat este garantia pentru produs?
  Dispozitivul are 1 (unu) an garantie.
   
 25. Dupa ce am plasat comanda, am vrut sa descarc aplicatia dar nu am primit niciun SMS. Ce trebuie sa fac?
  Daca nu ai primit un SMS dupa plasarea comenzii, te rugam sa te conectezi la Portalul Client, folosind numele de utilizator si parola primite in e-mail-ul trimis catre tine, si verfica daca numarul de telefon mobil furnizat este corect. Daca nu este, te rugam sa il modifici si sa descarci aplicatia din optiunea “Descarca aplicatia pentru mobil”. De asemenea, poti sa descarci aplicatia gratis de pe App Store sau Google Play.
   
 26. Nu am primit un e-mail de confirmare. Ce trebuie sa fac?
  Daca nu ai primit un e-mail dupa plasarea comenzii, te rugam sa contactezi Serviciul Clienti la support.ro@vemoco.com
   
 27. Nu pot descarca aplicatia pentru mobil. Ce trebuie sa fac?
  Daca nu poti descarca aplicatia, primul lucru trebuie sa verifici ca telefonul este compatibil, si ca ai ales sistemul de operare corect. Te rugam sa citesti si ghidul de instalare. Daca nu ai reusit, te rugam sa contactezi Serviciul Clienti la support.ro@vemoco.com
   
 28. Nu reusesc sa ma loghez la platforma web. Ce trebuie sa fac?
  Verifica informatiile trimise catre tine pe e-mail. Daca intampini probleme in continuare, te rugam sa contactezi Serviciul Clienti la support.ro@vemoco.com.
   
 29. Unde pot gasi ghidul pentru aplicatia web si aplicatia mobil?
  Poti gasi ghidurile in cadrul site-ului web respectiv al aplicatiei, in sectiunea “Ajutor”.
   
 30. Unde pot gasi ghidul de instalare pentru dispozitiv?
  Vom trimite prin e-mail ghidul de instalare pentru dispozitiv dupa ce ai plasat o comanda. Daca nu poti gasi e-mail-ul, poti descarca ghidul de aici: Instalare dispozitiv

   
 31. Din ce tari pot accesa serviciul?
  VEMOCO este disponibil in acest moment in toata Uniunea Europeana. De asemenea este disponibil in Elvetia, Turcia, Albania si Qatar.
   
 32. Pot returna produsul?
  Pentru reparatii sau garantie, sau parte a ofertei banii inapoi in 15 zile de la achizitie, poti returna produsul catre VEMOCO Telematics Ltd. in perioada specificata.
  Address:
  Keystone Textel
  100 Ciprian Porumbescu, Timisoara, Timis
  Romania
   
 33. Cum imi pot securiza datele?
  Securitatea datelor datele este cel mai important lucru pentru noi. Securitatea datelor este reglementata de normele in vigoare privind protectia datelor, cat si Termeni Generali si Conditii disponibil pe site.
   
 34. Poate traficul meu de date sa fie divulgat autoritatilor?
  Datele tale pot fi divulgate, doar in cazul unei cereri juridice din partea unei autoritati guvernamentale.