Kormányzati flottáknak

A kormányzati flották üzemeltetésénél kiemelt fontosságú a köztulajdonban lévő gépjárművek átlátható működtetése, költségeinek elszámoltathatósága és az gépjárművekről szerzett információk megfelelő védelme. A VEMOCO megoldása ezen elvárásokkal összhangban biztosítja:
  • gépjárművek használatának költséghatékony ellenőrzését (állami feladatok ellátása, magánhasználat, benzinfogyasztás, rossz vezetési szokásokból származó károk),
  • a szervizelés folyamatainak egyszerűsítését és költségeinek átláthatóságát,
  • az állam biztonságos működéséhez elengedhetetlen, folyamatosan rendelkezésre álló központi felügyeletet (mely szolgáltatást üzemeltethet cégünk, de maga az állam egy erre kijelölt szervezete is),
  • az azonnali intézkedést, amennyiben az állami alkalmazottakat a munkájuk során éri baleset,
  • az autó távfelügyelete során lopás esetére azonnali reagálás lehetőségét,
  • az üzemelés során szerzett információ bizalmas kezelését.
A következő szolgáltatásainkat ajánljuk a kormányzati flották számára:

Azonnali Mentésriasztás

A VEMOCO készülékbe épített ütésérzékelőnek köszönhetően, vészhelyzet érzékelése esetén az eszköz azonnal elindítja a riasztási folyamatot, így a sofőr azonnali mentést kaphat.

One-Key-Call Service (egy gombos hívásszolgáltatások)

A jármő vezetője bármikor segítséget kérhet a 24 órában rendelkezésre álló szolgáltató központtól, beleértve a valós idejő navigációs és forgalmi információkat, valamint a közeli szállodákra, benzinkutakra, parkolási lehetőségekre, éttermekre vonatkozó adatokat is.

Üzemanyag-fogyasztás menedzsment

A flottatulajdonosok valós időben követhetik nyomon a gépjármővek fogyasztás alakulását akár a VEMOCO okostelefon alkalmazáson, vagy a VEMOCO portálon keresztül. Részletes információk segítségével hasonlíthatják össze az egyes jármővek üzemanyag-fogyasztásának statisztikáit a fogyasztási költségek ellenőrzése végett.

Futásteljesítmény menedzsment

A VEMOCO portálon keresztül a legapróbb részletekig ellenőrizhető, és elemezhető az egyes jármővek jellemző futási adatai, (pl. éjszakai vezetési idő, megtett távolság, leállási - és üresjárati idő, stb.) A mért adatokból a flottatulajdonos részletes kimutatásokat készíthet egyéni igényeinek megfelelő formában.

Vezetési technika optimalizálás

A szolgáltatás segítségével kiértékelhető a sofőrök vezetési technikája, vezetési stílusa. A VEMOCO okostelefon alkalmazáson keresztül azonnali riasztást küld, amennyiben a gépjármő a megengedett sebességnél gyorsabban halad, erős gyorsítást, éles kanyarodást, kemény fékezést, stb. érzékel. A gyakori hibák megismerése és tudatos kiküszöbölése révén biztonságosabbá válik a vezetés, csökkennek a fenntartási költségek és a jármő élettartama is megnő.

Távdiagnosztika

A flotta tulajdonos és a sofőr azonnali és könnyen értelmezhető visszajelzést kap az esetlegesen bekövetkező mőszaki hibáról és annak természetéről a VEMOCO okostelefon alkalmazáson és a web portálon keresztül, így a szükséges karbantartási igény a lehető legrövidebb idő alatt kezelhetővé válik.

Aktív karbantartás emlékeztető

A VEMOCO platform a beállításoknak megfelelően rendszeres emlékeztetőket küld a sofőr, illetve a flottatulajdonos számára a szükséges karbantartás esedékességéről, javítva ezáltal a sofőrök tudatosságát és a jármővek kihasználtságát.

Gépjármő felügyelet

A VEMOCO platform segítségével valós időben nyomon követhető az adott jármő elhelyezkedése, útvonala, Geo-fence funkció segítségével meghatározhatja azt a területet, melynek elhagyása esetén a készülék azonnali riasztást küld.

Menetlevél nyilvántartás

Az útvonalelőzmény adatok automatikus tárolásának köszönhetően az eszköz ideális a közel valós idejű menetlevél-nyilvántartás vezetéséhez.
Amennyiben ajánlatunk felkeltette érdeklődését, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a sales@vemoco.com e-mail címen, és mi 24 órán belül garantáltan válaszolunk megkeresésére.